Luni – Vineri: 08:00 - 18:00
0743148652
Categorii
  Acum se poate cere oferta pe Produs /Produsele dorite 

Dumneavoastra ne oferiti Seria autovehiculului 

Noi - cautam produsul corespunzator
        - alegem pret calitate cel mai bun produs
        - va informam despre ofertele gasite
        - dumneavoastra aveti libera alegere 
 
 

 Ne puteti contacta pe adresa de email contact@autoage.ro





Informatii
Ghidul tau autentic de shopping.

Odorizant auto Paloma Car Deo Black Diamond - 65 ml

Cod produs: P39983

Marca: Paloma

 

 

9.46 Lei / 1 buc.

Comanda acest produs

Comanda instant - Odorizant auto Paloma Car Deo Black Diamond - 65 ml

Email Telefon

Odorizant auto Paloma Car Deo Black Diamond - 65 ml

Reda eleganta si rafinamentul masinii tale cu Odorizantul auto Paloma Deo Car Black Diamond!

Aroma sa sofisticata si rafinata iti aduce esenta luxului in interiorul masinii tale. Cu o capacitate de 65 ml, acest spray devine alegerea perfecta pentru a mentine masina mereu placut mirositoare.

Designul sau elegant il face sa fie nu doar un odorizant, ci si o declaratie de stil. Plasat in interiorul masinii, acesta iti va invalui spatiul intr-o aroma masculina si sofisticata, aducand un plus de eleganta fiecarei calatorii.

Paloma Deo Car Black Diamond nu doar mascheaza mirosurile neplacute, ci le inlocuieste cu o aroma autentica si plina de energie. Fiecare pulverizare devine o experienta de lux si eleganta, aducandu-ti aminte de momentele petrecute in mijlocul atmosferei sofisticate.

Acest odorizant iti aduce in masina esenta rafinamentului si a luxului, redand aroma inconfundabila a unui diamant negru. Fiecare calatorie devine o incursiune in lumea elegantei si a bunului gust.

Cu Paloma Deo Car Black Diamond, fiecare moment petrecut in masina devine o experienta senzoriala deosebita. Indiferent de destinatie, aroma sa te va insoti cu eleganta si rafinament pe parcursul fiecarei calatorii.

In concluzie, Odorizantul auto Paloma Deo Car Black Diamond este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa ofere masinii lor un strop de prospetime si rafinament. Transforma fiecare drum intr-o experienta olfactiva de eleganta si stil!

Achizitioneaza acum Odorizantul auto Paloma Deo Car Black Diamond si bucura-te de rafinamentul pe care il aduce in fiecare calatorie!

Cel mai nou parfum cu pompa de la Paloma elimina imediat mirosurile neplacute si ofera un miros placut de lunga durata. Datorita designului pompei, cantitatea de parfum poate fi distribuita bine si atunci cand aveti nevoie. Sticla mica nu ocupa mult spatiu, poate fi ideala in masina, acasa, la birou si poate fi folosita pe scara larga.

  • Sticla practica cu pompa
  • Efect imediat
  • Parfum proaspat de lunga durata
  • Dimensiune compacta

 

Tip:parfum / diamant negru
Cantitate:65 ml
Dimensiunea sticlei:133 x O30 mm
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aboneaza-te la
newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de AGEESCAPE S.R.L., CIF: 40584324, Reg.Com: J1/438/2019
SSL

autoage.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.