Luni – Vineri: 08:00 - 18:00
0743148652
Categorii
  Acum se poate cere oferta pe Produs /Produsele dorite 

Dumneavoastra ne oferiti Seria autovehiculului 

Noi - cautam produsul corespunzator
        - alegem pret calitate cel mai bun produs
        - va informam despre ofertele gasite
        - dumneavoastra aveti libera alegere 
 
 

 Ne puteti contacta pe adresa de email contact@autoage.ro





Informatii
Ghidul tau autentic de shopping.

Odorizant auto Paloma EMO Plush-Vanilla

Cod produs: P50238

Marca: Paloma

 

 

13.08 Lei / 1 buc.

Comanda acest produs

Comanda instant - Odorizant auto Paloma EMO Plush-Vanilla

Email Telefon

Odorizant auto Paloma EMO Plush-Vanilla

Descopera Paloma EMO Plush - Vanilla, un odorizant auto in forma de emoticon moale, care adauga un strop de stil si aroma dulce in masina ta!

Aceste odorizante in forma de emoticon din plus sunt cele mai noi aditii in gama de parfumuri Paloma. Sunt vesele, decorative si au un miros placut de vanilie. Ce mai ai nevoie pentru o calatorie grozava decat un companion plin de personalitate?

Ce le face speciale este faptul ca sunt atat de decorative incat vor aduce un zambet pe fata ta si a pasagerilor tai inca de la prima vedere. Iar aroma dulce de vanilie ii va incanta simturile.

Modul de utilizare este extrem de simplu: apasati-l si eliberarea parfumului va umple masina ta cu mirosul placut de vanilie. Nu doar ca va improspata aerul din masina, dar va adauga si un strop de bucurie si stil.

Paloma EMO Plush - Vanilla este alegerea ideala pentru cei care doresc sa aduca o nota de veselie si aroma dulce in spatiul lor. Transforma-ti masina intr-un loc plin de stil si prospetime cu acest odorizant auto in forma de emoticon din plus.

In concluzie, Odorizantul Auto Paloma EMO Plush - Vanilla este solutia perfecta pentru a aduce un strop de stil si aroma dulce de vanilie in masina ta. Achizitioneaza acum si bucura-te de veselie si prospetime in fiecare zi!

Achizitioneaza acum Odorizantul Auto Paloma EMO Plush - Vanilla si transforma-ti masina intr-un loc plin de stil si prospetime!

Tip:Paloma / Vanilla
Poate fi folosit:timp de cel putin 2 saptamani
Cantitate:1 buc
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aboneaza-te la
newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de AGEESCAPE S.R.L., CIF: 40584324, Reg.Com: J1/438/2019
SSL

autoage.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.