Luni – Vineri: 08:00 - 18:00
0743148652
Categorii
  Acum se poate cere oferta pe Produs /Produsele dorite 

Dumneavoastra ne oferiti Seria autovehiculului 

Noi - cautam produsul corespunzator
        - alegem pret calitate cel mai bun produs
        - va informam despre ofertele gasite
        - dumneavoastra aveti libera alegere 
 
 

 Ne puteti contacta pe adresa de email contact@autoage.ro





Informatii
Ghidul tau autentic de shopping.

Odorizant auto Paloma Parfum Duo Cherry & Bubble Gum - 2x3 ml

Cod produs: P10166

Marca: Paloma

 

 

7.06 Lei / 1 buc.

Comanda acest produs

Comanda instant - Odorizant auto Paloma Parfum Duo Cherry & Bubble Gum - 2x3 ml

Email Telefon

Odorizant auto Paloma Parfum Duo Cherry & Bubble Gum - 2x3 ml

Descopera o experienta olfactiva jucausa si plina de distractie cu Odorizantul auto Paloma Parfum Duo Cherry & Bubble Gum!

Acest duo aduce o simfonie olfactiva de dulceata si prospetime in interiorul masinii tale. Cu doua recipiente de cate 3 ml fiecare, acest odorizant devine alegerea perfecta pentru a personaliza fiecare calatorie cu aromele delicioase ale cireselor si gumei de mestecat.

Designul sau jucaus il face sa fie nu doar un odorizant, ci si o calatorie in lumea copilariei. Plasat in interiorul masinii, acesta iti va invalui spatiul in doua arome complementare, transportandu-te intr-o aventura olfactiva plina de distractie.

Paloma Parfum Duo Cherry & Bubble Gum nu doar mascheaza mirosurile neplacute, ci le inlocuieste cu doua arome autentice si pline de energie. Fiecare inhalare devine o experienta de dulceata si prospetime, aducandu-ti aminte de zilele de vara si de dulciurile preferate.

Acest odorizant iti aduce in masina esenta dulceatei si distractiei copilariei, redand aroma delicioasa a cireselor si gumei de mestecat. Fiecare calatorie devine o aventura olfactiva in lumea amintirilor frumoase.

Cu Paloma Parfum Duo Cherry & Bubble Gum, fiecare moment petrecut in masina devine o distractie senzoriala. Indiferent de destinatie, aromele sale te vor transporta intr-o atmosfera de bucurie si dulceata.

In concluzie, Odorizantul auto Paloma Parfum Duo Cherry & Bubble Gum este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa ofere masinii lor o experienta senzoriala dubla de distractie si prospetime. Transforma fiecare drum intr-o aventura olfactiva plina de bucurie!

Achizitioneaza acum Odorizantul auto Paloma Parfum Duo Cherry & Bubble Gum si bucura-te de aromele jucause care iti insotesc fiecare calatorie!

Tip:Parfum/Duo - Cirese - Guma de mestecat
Poate fi folosit:Cu utilizare normala, aprox. 1 luna
Cantitate:2 x 2,5 ml
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aboneaza-te la
newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de AGEESCAPE S.R.L., CIF: 40584324, Reg.Com: J1/438/2019
SSL

autoage.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.