Luni – Vineri: 08:00 - 18:00
0743148652
Categorii
  Acum se poate cere oferta pe Produs /Produsele dorite 

Dumneavoastra ne oferiti Seria autovehiculului 

Noi - cautam produsul corespunzator
        - alegem pret calitate cel mai bun produs
        - va informam despre ofertele gasite
        - dumneavoastra aveti libera alegere 
 
 

 Ne puteti contacta pe adresa de email contact@autoage.ro





Informatii
Ghidul tau autentic de shopping.

Set 4 lavete microfibra 30x30cm Carguard

Cod produs: LMF002

Marca: Carguard

 

 

12.06 Lei / 1 buc.

Comanda acest produs

Set 4 lavete microfibra 30x30cm Carguard
Comanda instant - Set 4 lavete microfibra 30x30cm Carguard

Email Telefon

Set 4 lavete microfibra 30x30cm Carguard

Pentru a pastra interiorul masinii tale in cea mai buna forma si pentru a-i reda stralucirea, Setul de 4 Lavete din Microfibra este alegerea perfecta. Aceste lavete au fost special concepute pentru a face fata cerintelor de curatare si lustruire ale interiorului masinii tale.

Setul contine 4 lavete din microfibra de inalta calitate, care ofera rezultate impresionante. Iata cum aceste lavete pot imbunatati aspectul si igiena interiorului masinii tale:

  1. Curatare Eficienta: Microfibra este cunoscuta pentru capacitatea sa de a atrage si retine murdaria, praful si grasimile fara a lasa urme sau zgarieturi. Astfel, poti curata cu usurinta suprafetele murdare sau pete din interiorul masinii tale.

  2. Lustruire Stralucitoare: Dupa ce interiorul a fost curatat, lavetele din microfibra pot fi folosite pentru a lustrui suprafetele, lasandu-le stralucitoare si fara urme. Plasticul, pielea sau geamurile vor arata ca noi.

  3. Reutilizabile si Durabile: Aceste lavete sunt durabile si pot fi spalate si refolosite de mai multe ori, ceea ce le face o alegere economica si prietenoasa cu mediul.

  4. Dimensiune Potrivita: Lavetele au dimensiunea potrivita pentru a fi manevrate usor in interiorul masinii, fara a ocupa prea mult spatiu.

In concluzie, Setul de 4 Lavete din Microfibra este un instrument esential pentru oricine isi iubeste masina si vrea sa o pastreze in cea mai buna forma. Cu aceste lavete, vei putea curata si lustrui interiorul masinii tale cu usurinta, obtinand rezultate profesionale. Cumpara acum si ai la indemana instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti mentine masina mereu impecabila!

Dimensiune: 30 x 30 cm 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aboneaza-te la
newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de AGEESCAPE S.R.L., CIF: 40584324, Reg.Com: J1/438/2019
SSL

autoage.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.